Wie ons volgt zal het niet zijn ontgaan maar binnenkort gaan we ook echt mee naar buiten:
Goed Industrieel Ontwerp wordt na 35 (!) jaar de
G100!

Met ingang van dit jaar publiceren we ieder jaar een lijst van de honderd best ontworpen Nederlandse producten. Waarom? Om te laten zien waar we in Nederland goed in zijn. Waar letterlijk én figuurlijk iets is toegevoegd. Wat niet alleen goed functioneert, goed te gebruiken is en er hartstikke goed uitziet maar vooral ook een oplossing is voor een echt probleem.

Elk jaar beginnen we met het samenstellen van longlist. Deze lijst telt inmiddels al ruim 250 producten. Maar laat het ons vooral weten als we je niet moeten vergeten!

Deze longlist wordt voorgelegd aan een panel van onafhankelijke deskundigen, Hun oordeel is bepalend bij het selecteren van de honderd beste ontwerpen van dat jaar.De ontwerpen worden voorzien van context en credits en gepubliceerd op de website www.g1oo.nl

Het is vervolgens aan ontwerper of opdrachtgever om te bepalen of ze willen investeren in een betere zichtbaarheid, een certificaat of deelname aan de tentoonstelling. Ook dit jaar weer op de Dutch Design Week in de laatste week van oktober. (Meer informatie)

We kunnen ons voorstellen dat je vragen, ideeën of suggesties hebt. Neem vooral contact met ons op, via de mail of telefonisch dat kan ook:

Greetje van Beers 
+31 20 8096667